De aftrap!

Daar is ie dan: mijn allereerste blog op sparklingauti.nl.


Het idee

Afgelopen kerst (2021) kreeg ik het briljante idee om dit platform te starten. Enthousiast vroeg ik mijn webbouwer om direct de url’s te claimen en begon ik met het uitdenken van de inhoud van de website. Ook wilde ik een community starten.

Zoals dat meestal gaat bij mij (mijn autistisch brein, denk ik) had ik aardig wat tijd nodig om alles goed te bedenken en uitpluizen hoe ik het ging aanpakken. Ik verzandde in details en actie bleef uit. Vooral door mijn (naderende) burn-out en gebrek aan zelfvertrouwen om de webteksten écht de wereld in te slingeren, bleef het tot eind juli liggen.

Burn-out

In de tussentijd belandde ik dus in een burn-out. Wel kon ik enkele maanden daarna beginnen met bloggen voor #ikbenOpen. Ik heb twee blogs voor hen mogen schrijven. Door deze ervaring wist ik dat ik makkelijk over dit onderwerp en mijn eigen ervaring schrijf.
Ik durfde het ineens aan om mijn webteksten op te leveren en om mijn eigen blog te starten.
De zomervakantie ging er overheen, maar hier zijn we dan!

Time to blog!

Nu de dagen kouder en donkerder worden, heb ik juist nóg meer zin om met een kop thee (en een reep chocola, ssst!) achter mijn laptop te kruipen en te bloggen voor jou.
Stiekem heb ik al wat blogs/drafts klaar liggen, dus ik heb al mogen ervaren dat het zelfs therapeutisch werkt om te schrijven.
Ik hoop van harte dat jij er ook iets aan hebt 😉

De onderwerpen die je terug zult vinden op mijn website:

  • informatie over autisme;
  • werk, inkomen, ondernemerschap;
  • dagelijks leven met autisme;
  • mentale gezondheid en mindset;
  • boekreviews;
  • producten die het leven van een auti aangenamer maken.

Ik heb er zin in. Tot snel!

Liefs,
Maureen

Plaats een reactie