De Sparkling Auti Playlist

Muziek helpt me vaak om in een high vibe te komen. Daarom heb ik een playlist gemaakt die mij meteen vrolijk, energiek en zelfverzekerd laat voelen. Wie weet heb jij er ook wat aan, dus ik deel hem graag met je. Zoals Abraham Hicks zegt: “your only job is to feel good.”


Artiesten in mijn playlist

Om je al even een eerste indruk te geven van de playlist, vind je hieronder mijn top-5 artiesten. De playlist bestaat momenteel (voornamelijk) uit nummers van deze artiesten, maar ik blijf nummers toevoegen.

1. Epica

Mijn all time fav en grote inspiratie. Ze komen ook uit Limburg en zijn wereldberoemd. Zo gaaf om te zien en horen! De teksten gaan veelal over de zin van het leven, het universum en zelfvertrouwen.
Genre: symphonic metal.

2. Amaranthe

Een unieke dynamiek met maar liefst 3 vocalisten. Powermetal met electronische invloeden en wat pop en rock in de mix maken het een veelzijdige band die me meteen happy maakt.
Veel teksten gaan over de wereld mooier maken, je dromen najagen en de liefde.

3. Beyond the Black

De teksten zijn best vaak spiritueel van aard. Heerlijk! Van mooie ballads tot krachtige powernummers op te springen; Beyond the Black heeft het allemaal!

4. MEROL

Heerlijke Nederlandse nuchterheid met humor.
Genre: pop

5. Halestorm

Zonder twijfel de BESTE rockzangeres ter wereld! Wát een power heeft die Lzzy zeg! Ook zij is heel veelzijdig; van een super rauwe rockstem tot heel klein en zacht, ze kan het allemaal. En de teksten zijn ook nog goed!

Welke muziek laat jou goed voelen? Tell me in the comments!

Plaats een reactie