Mijn top-4 podcasts van dit moment (herfst 2023)

Elke dag luister ik minimaal 1 podcast, maar vaak luister ik er meerdere. Het is een fijne start van mijn dag. Daarom deel ik mijn huidige top-4 podcasts met jou. Wie weet zit er iets bij dat jou aanspreekt.


1. De Kim Munnecom Podcast

Mijn ochtend begint meestal met een nieuwe aflevering van de Kim Munnecom podcast. Niet zo vreemd ook, want ze podcast meestal 5x per week! Meestal kom ik er meteen van in een high vibe en vaak zitten er ook praktische businesstips in. Ze is namelijk LOA expert en businesscoach. Ideaal voor mij: ik bouw aan mijn droomleven op mijn voorwaarden met maar liefst 2 bedrijven en door de LOA bewust in te zetten, lukt me dit beter en sneller.

2. Ziek Succesvol

In deze podcast van Fenna van Kerckhoven hoor je hoe zij haar bedrijf/bedrijven runt op haar voorwaarden én interviewt ze gasten die met diverse (chronische) aandoeningen toch succesvol ondernemer zijn geworden. Succesvol betekent niet (alleen): tering rijk, maar kunnen leven op jouw voorwaarden en waarde toevoegen aan de maatschappij op jouw eigen manier.
Heel inspirerend om deze verhalen te horen en je leert ook meer te denken in mogelijkheden. Ook komen er praktische tips voorbij hoe je vanuit je huidige situatie (vaak met afhankelijkheid van instanties) naar jouw droomleven kunt komen.
Je vindt de podcast hier op Spotify.

3. Autisme Ontrafeld

In de podcast Autisme Ontrafeld interviewt Sonja Silva autisten (voornamelijk vrouwen) over diverse onderwerpen. In het eerste seizoen wordt veelal de levensloop van de gast besproken en het verschil voor en na de diagnose. In het tweede seizoen zijn er meer gerichte onderwerpen die de rode draad van het gesprek vormen. Zeer herkenbaar en ook leerzaam

4. Wake Your Dreams

Cynthia heeft zelf helemaal aan de grond gezeten en veel meegemaakt. Nu helpt zij heel veel mensen met haar levenslessen. Ook zij is chronisch ziek en runt haar bedrijven (ja – meervoud!) op háár manier. Ze teacht de 12 natuurwetten, zelfverzekerdheid, money mindset en ze heeft een businesscursus (ik heb inmiddels 2 van haar trainingen gevolgd). Daarnaast helpt ze mensen gezond en fit te worden op hun eigen voorwaarden met haar andere bedrijf.
In de podcast Wake Your Dreams hoor je haar verhaal en deelt ze kennis en tips over al deze onderwerpen.

Waarom zijn dit mijn favorieten?

Als je me al langer volgt, dan weet je dat ik hard bouw aan mijn droomleven op MIJN voorwaarden. Dit omdat ik niet wéér in een burn-out wil belanden en omdat ik inmiddels een heleboel kennis en ervaring heb opgedaan waar ik anderen mee wil helpen.
Ik maak nu echt van mijn passies mijn werk: schrijven, bloggen, SEO, redigeren en mensen informeren, helpen en motiveren.

Deze podcasts geven me praktische tips, kennis, motivatie en vertrouwen om dit mogelijk te maken. Daarom deel ik ze met jou, want ik hoop dat ook jij gaat geloven dat jouw droomleven voor jou is weggelegd en dat je daar actief aan gaat werken.

Wat is jouw favoriete podcast?

Plaats een reactie