Sparkling Auti wordt IMperfectly Me

Misschien heb je hier en daar al gezien dat er dingen aan het veranderen zijn, zoals het Instagram-account, de website url, community en playlist. Ik zit namelijk midden in een enorme transitie en ik wil stappen gewoon meteen uitvoeren en met jou dit proces delen, in plaats van alles helemaal uitwerken achter de schermen en dan van de ene op de andere dag alles omgooien. Ook strategisch gezien moest e.e.a. snel gebeuren (url vastleggen, IG handle claimen, handelsnaam vastleggen). In dit blog vertel ik je er meer over. Waarom deze verandering? Wat betekent het voor de content die ik deel? Wat zijn mijn verdere plannen?

Lees verder »

Terugblik op het eerste kwartaal van 2024

Het eerste kwartaal van 2024 is alweer voorbij. Time flies! In dit blog blik ik terug op de afgelopen drie maanden en blik ik kort vooruit op de komende maanden. Boy, er is een hoop gebeurd in deze eerste sprint van het jaar! Buckle up!

Lees verder »

Boekreview: Onzichtbaar onvermogen – Evelien Tersteeg

Vandaag deel ik een boekreview met je. Afgelopen jaar heb ik een stapel boeken gelezen en geluisterd voor en door vrouwen met autisme en/of adhd. Zo nu en dan deel ik er een hier op mijn blog. Vandaag de eer aan Evelien Tersteeg met haar boek (on)zichtbaar (on)vermogen.

Lees verder »

Hoe vind ik als auti een passend beroep?

In dit gastblog voor @andersmaarsamen (Instagram-account) schrijf ik over de zoektocht naar een passend beroep, want dat kan nogal een uitdaging zijn als auti. Zelf heb ik mijn roeping gevonden als SEO tekstschrijver en voorvechter voor auti’s en ben ik er enthousiast mee aan de slag. Dat gun ik iedereen, dus geef ik in dit blog een aantal tips om jouw ideale beroep te vinden.

Lees verder »

6 Youtube-aanraders (winter 2024)

Vandaag deel ik zes Youtube-kanalen met je waar ik veel informatie, motivatie en tools uit haal. Ze zijn niet allemaal (openbaar) autistisch/neurodivers, maar zeker wél inspirerend voor het leven dat ik opbouw: intentional living, authentiek zijn, geloof in iets groters en financiële vrijheid creëren. Wie weet zit er iets voor jou tussen!

Lees verder »

Mijn doelen voor 2024 met the wheel of life

Maureen zit op de letters HEERLEN in Heerlen

Nu het nieuwe jaar is begonnen, is het tijd om mijn doelen te finetunen en er verder mee aan de slag te gaan. Midden november was ik al gestart met het analyseren van mijn leven volgens The Wheel Of Life, zoals je in een vorig blog kunt lezen. Vervolgens heb ik doelen opgesteld voor de drie levensgebieden waarmee ik het meest aan de slag wil gaan in 2024. Voor mij zijn dit: werk/bedrijf, gezondheid en geld. In dit blog licht ik de levensgebieden, hoofddoelen, subdoelen en acties toe. Op naar een sparkling 2024!

Lees verder »

Eindstand van mijn doelen voor 2023

Maureen schrijft plannen voor 2024 uit op haar laptop.

Het jaar is voorbij gevlogen! Door de situatie waarin ik zat (ziektewet) had ik geen idee wat dit jaar me zou brengen. Wel had ik een hoop dingen die ik wilde leren, doen en ontwikkelen. Een hoop doelen zijn dus bereikt. Met een aantal doelen ben ik goed op weg en er zijn er ook een paar overboord gegooid. In dit blog blik ik per categorie terug op mijn doelen en jaar.

Lees verder »

De boeken die ik las in 2023

Iemand leest een boek met een kop thee erbij en er liggen witte bloemen omheen

In 2023 heb ik aardig wat boeken verslonden voor mijn doen. Ik luisterde 32 boeken en las er 13. In dit blog zet ik ze per categorie op een rijtje: autisme/neurodiversiteit/psychologie, business/finance, spiritualiteit/mindset, biografie en overig. Veel leesplezier 😉

Lees verder »

Mijn eerste ervaring met een vrouwencirkel

Op 16 december ging ik voor het eerst naar een vrouwencirkel. Tijdens deze specifieke cirkel stonden er dingen op het programma die ik al langer graag eens wilde doen: een cacaoceremonie, reflecteren op 2023, een jaarlegging en het maken van een vision board (echt knippen en plakken) voor 2024. In dit blog neem ik je mee in mijn ervaring die dag en wat ik eruit heb gehaald.

Lees verder »